ЦЕНТР РОЗВИТКУ «SUCRIUM» –  творимо майбутнє зараз

 

 

 

 

Центр розвитку «SUCRIUM» в Ніжині працює вже понад 8 років. Кредо та місію центру можна виразити в одному слові – «Успіх».

– Про наші успіхи та  досягнення «SUCRIUMу» я можу говорити годинами, – розповідає засновниця Центру Олеся Чепела. – Адже це і досягнення діток, які навчаються в нашому центрі розвитку, це і досягнення батьків, які незважаючи на складний час, думають про майбутнє дітей. Назва центру «SUCRIUM» означає – успіх у спадок, ми прагнемо, щоб ті, хто в нас навчається ставали успішними, розумними та щасливими і в подальшому вже ростили своїх дітей такими ж. 
Пані Олеся впевнена, що успіху досягають не тільки вихованці, а й педагоги центру.
–  Наш успіх – це і досягнення педагогів, які можуть реалізувати в нас свою педагогічну майстерність, свій талант у справі виховання майбутнього покоління. Результатом такої педагогічної творчості є наші авторські розробки, зокрема курс «Сакріпрактик», – авторська методика розвитку інтелектуальних здібностей дітей, спрямована розвиток когнітивної сфери дитини (її мислення, пам’яті, уваги, логічного мислення) поєднується з формуванням в дитини впевненості в собі, адже саме від цього насамперед залежить успіх.


–  Щодо себе, то можу сказати, що я займаюсь улюбленою справою і отримую колосальне задоволення від цього.
–  Проте сьогодні ми всі розуміємо, що без боротьби з ворогом не буде майбутнього.
–  Звісно, з початком повномасштабної війни нам дуже складно було піднятися на ноги, довелося докласти багато зусиль.
–  Тому важливою складовою діяльності центру зараз є благодійність. Тільки за останні два місяці нами було надано допомоги близько на 100 тис грн. Протягом квітня-травня 2024 року ми виділяли кошти на: ремонт авто для ГУР та його заправку, придбання системи Starlink та оплату на 4 місяці абонентної плати за користування (на жаль, Starlink в бойових діях  був пошкоджений і не підлягав ремонту, тому ми придбали іще один Starlink). Також допомагали тваринам Менського зоопарку, співпрацювали з Червоним Хрестом допомагали малозабезпеченим пенсіонерам, надали матеріальну допомогу на лікування нашим співробітникам, придбали два курси «Військова психологія» для дружини та доньки військового, який з перших днів захищає нашу країну, а також для військової медичної працівниці. Ці курси для тих, хто безпосередньо має потребу допомогти військовим чи цивільним впоратися із наслідками війни, допомогти дітям та рідним пережити жахи війни та навчити екологічно спілкуватися з військовими. Адже психологічна допомога в наш час не менш важлива, ніж матеріальна.
Ми вважаємо, що кожен повинен допомагати іншим: в першу чергу ЗСУ, а також нужденним, хворим, тваринам. Це і є вищий прояв людяності та доброти, що стоїть в основі нашого суспільства. Беручи відповідальність за те, що відбувається довкола, ми надихаємо людей на творення добра та створюємо фундамент для щасливого й успішного майбутнього. Вдячні, що нас оточують добрі, порядні люди і ми разом робимо це життя кращим.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь