Трутні в Приват-банку?..

 

 

 

 

Після того, як Приват-банк перейшов з комерційної в державну форму власності, робота цієї структури на багатьох напрямках в полі його діяльності змінилася не на краще.

Сьогодні ми б хотіли висвітлити деякі ситуації, що часто виникають у підприємців, які звертаються до Приват-банку за кредитами 5-7-9% для бізнесу.

До нашої редакції звернулися підприємці з реальними життєвими історіями про те, як, з їхніх слів, з них вже більше, ніж 8 місяців, просто-таки знущається Приват-банк. Останній не надає підприємцям кредити, відшукуючи будь-які юридичні хитрощі, щоб відмовити, а між тим, підприємці мають всі можливі обороти і заставне майно, щоб розвивати свій бізнес, створювати нові робочі місця в цей важкий для нас всіх час. Адже підтримка економіки залишається одним з важливих питань на сьогодні.

Тож ми починаємо серію публікацій, які висвітлюватимуть всі недоліки в роботі й, часом, навіть недолугість представників Приват-банку, які нахабно вважають себе стовідсотковими розпорядниками державних грошей, ніби видають ці кредити з власного гаманця.

Ця ситуація стосується більшості столичних клерків (ми можемо їх прирівняти до державних чиновників), які сидять у затишних кабінетах і навіть не розуміють, що ж реально наразі відбувається у сфері бізнесу. Це при тому, що працівники Приват-банків на місцях намагаються якомога більше допомогти розвитку місцевому бізнесу, розуміючи, де насправді й кому саме потрібна ця банківська допомога. А вся ця діяльність місцевих підприємців, всі їхні старання просто “множаться на нуль” бездумними діями якогось “фахівця”, який недалекоглядно пише кілька речень, і ними руйнуються всі кроки, зроблені підприємцями до цього.

Ці “кілька речень” гальмують всі і не надають вкрай необхідних для підприємців кредитів.

Тому хотілося б звернути увагу вищого керівництва Приват-банку на ці ганебні ситуації, які відбуваються в світлих кабінетах київських офісів, де моніторяться кредитні історії клієнтів та приймаються не завжди правильні рішення.

Більш детально ми висвітлимо подібні ситуації в наступних статтях, де розкажемо вам “смішні” пояснення моніторингу Приват-банку, який блокує розвиток підприємництва в Україні.

Фото ілюстрове

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь