168+168: щаслива статистика Ніжинського пологового за перше півріччя

Здається, нещодавно святкували новий рік. А ось якось непомітно за повсякденними турботами й закінчилося перше півріччя 2024 року. Вже пора підбивати підсумки.

За перше півріччя у Ніжинському міському пологовому будинку  відбулось 332 пологи, народилося 336 чарівних діточок: 168 чудових хлопчиків та 168 гарнесеньких дівчаток. Чотирьом  родинам лелека приніс двійні : трьом – по дві дівчинки, одній – два хлопчики.

Богатир першого півріччя – хлопчик з Носівки, він народився у січні та мав при народженні вагу 4600 грамів.

Найменша вага (750 грамів) у лютневої дівчинки з Носівки.

Географія роділь дуже широка. Вже традиційно найбільше у нас народжували жінки з Ніжина та Ніжинщини, також були породіллі з Носівщини, Козелеччини,  Борзнянщини, Прилуччини, Ічнянщини, Корюківщини, Талалаївщини, Куликівщини, Бахмаччини, Сумської, Харківської, Луганської, Черкаської, Запорізької, Київської, Дніпропетровської, Донецької, Закарпатської, Тернопільської, Полтавської, Житомирської областей та міст: Київ, Чернігів, Харків, Суми, Полтава,  Шостка (Сумська область), Носівка, Борзна, Ічня, Прилуки.

Переважно жінки народжували першу або другу дитину. Але були й багатодітні мами: у 40 жінок це були треті пологи, у 16 – четверті, у дев’яти – п’яті, у чотирьох – шості, в одній –– дев’яті.

Вітаємо батьків з поповненням! Гарного вам настрою, миру, щастя, радості та любові! Хай ваші діти ростуть щасливими та здоровими!

Ніжинський ПБ

Фото ілюстрове

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь