Носівщина в жалобі

Не  перестають надходити  гіркі звістки про наших військовослужбовців.

 Надійшло сповіщення про  те, що  під час виконання службових обов’язків в Уманському районі  помер Олександр  Віталійович Пчола.

 Молодший сержант Олександр  Пчола (8.09.1977-7.07.2024) народився в  Носівці. Закінчив школу і пов’язав своє життя із службою в поліції. Службу проходив на Ічнянщині. Був дільничним , згодом працював  у відділі карного  розшуку. Завершив свою трудову діяльність виходом на пенсію  за вислугою років. Разом з родиною військовослужбовець проживав в с. Припутні, Чернігівського району.

І, напевно, міг би спокійно жити, разом зі своєю дружиною, синами, але війна зламала плани і цієї родини також.

 У січні 2023 року він вступив до лав Збройних Сил України. Пройшов навчання, а далі  тривала його служба із захисту рідної землі на сході України. Власне,  неподалік Бахмуту,  під час виконання бойового завдання, Олександр отримав серйозне поранення. Після реабілітації, продовжувати   службу в бойових підрозділах, не зміг. Тому  у листопаді минулого року  старший стріць отримав направлення  на подальше проходження служби в Уманський  ТЦК та СП.

 Носівська міська рада, виконавчий комітет, депутатський корпус глибоко сумує та розділяє біль непоправної втрати  з мамою, Валентиною Олександрівною, дружиною, Любов’ю  Василівною, синами Владиславом та Станіславом, братами Володимиром, Олексієм.

 Вічна пам’ять   нашому земляку Олександру!

Поховано військовослужбовця буде у Носівці,  на кладовищі по вул. Спаська.

  Пресслужба Носівської міської ради

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь