У Кобижчі “холодним асфальтом”ремонтують дороги

Цьогоріч дороги місцевого значення в с. Кобижча ремонтуються із застосуванням технології «холодний асфальт». Така технологія є бюджетною і досить ефективною, адже не вимагає застосування гарячого процесу під час укладання асфальтної суміші.

Виконується господарським способом, без залучення підрядних організацій. Небайдужі жителі громади виконують цю роботу в дві черги.

У червні відремонтовано такі вулиці: Київська (протяжність 2,8 км), Шевченка (2,5 км), Дараганівська (1 км) і частково Кашталянівка.

Друга черга (орієнтовно перша половина серпня) передбачає ремонт вулиць Кашталянівка, Земська та найбільш пошкодженої дороги по вулиці Литвина.

✅Стосовно ремонту грунтових доріг місцевого значення, вже розрівняно та засипано щебенево-бетонною сумішшю ділянку довжиною 400 метрів, з’єднання шести вулиць в центральній частині села.

На черзі – проблемна ділянка в районі залізничного вокзалу, а саме: від переїзду до початку платформ в напрямку Києва та ділянка, яка сполучає вулиці Польова та Шевченка.

✅Питання ремонту доріг державного значення (ремонт автошляху т 2526, вулиці Захисників України (стара назва 30 років Перемоги), вул. Незалежності та вул. Братів Лисенків) – на контролі.

За матеріалами Бобровицька територіальна громада

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь