Президент вручив паспорт доньці військовослужбовця з Ніжинщини

 

 

 

 

Президент України Володимир ЗЕЛЕНСЬКИЙ у День Української Державності вручив перші паспорти дітям військовослужбовців, які боронять державу, героїв, котрі віддали свої життя у боях за Україну. А також талановитій молоді– юним переможцям міжнародних та всеукраїнських змагань.

Свої перші паспорти з рук глави держави отримали юні жителі Чернігівщини, серед яких Анна Сидоренко, учениця Бахмацького ліцею, донька військовослужбовця, який перебуває на фронті з перших днів війни. А ще Анна є переможицею фінального етапу Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика та обласних етапів всеукраїнських учнівських олімпіад.

Також паспорти від Президента отримали ще двоє дітей військовослужбовців з Чернігівщини:

Вадим ВИСОЧАНСЬКИЙ, учень Чернігівської загальноосвітньої школи, батько якого загинув, захищаючи Україну;
Максим СМОВСЬКИЙ, учень Остерського ліцею, переможець фінального етапу Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості, Всеукраїнського конкурсу учнівських робіт на тему: «Права людини та права дитини в умовах війни».

«Наша державність – це ваше досягнення: усіх, хто заради України бʼється, працює, обʼєднує світ, навчається, поширює правду і готує для росії відповідальність за все скоєне проти нас. Наша державність – це ви і є, кожен і кожна, хто переживає за Україну, пишається Україною і робить усе, що тільки може, щоб Україна перемогла», – наголосив Президент України.

Джерело: Чернігівська обласна військова адміністрація


 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь