Потрібно матеріально підтримати родини, чиї квартири зазнали руйнувань

У ніч 26 липня внаслідок атаки російськими «Шахедами» в Ніжині постраждав гуртожиток. Будинок зруйновано. Внаслідок влучання дрона будівля, де жили люди, стала повністю непридатною до проживання.

Цілі родини опинилися, можна сказати, просто неба. Наразі їх переселили у тимчасове житло, але це, звісно, не вирішує проблем постраждалих.

На засіданні сесії міської ради 6 серпня депутат Сергій Охонько вніс пропозицію матеріально підтримати родини, чиї квартири зазнали руйнувань. “Потрібно виділити кошти з міського бюджету на допомогу людям, у яких, внаслідок військових атак, було зруйновано майно, і зараз вони перебувають у складних життєвих умовах і змушені жити не вдома,” – підкреслив Сергій Миколайович.

Відомо, що Сергій Охонько, у співпраці з благодійною організацією «ДоБроБат» (Добровольчий будівельний батальйон), допомогають у закупівлі та встановленні вікон у ці квартири. Найближчим часом вікна на частину постраждалого будинку вже будуть в Ніжині.

Однак актуальність монтажу саме зараз – під питанням. Ці вікна зберігатимуться на складі в Ніжині до моменту прийняття рішення, коли небезпеки для мешканців не буде. А от матеріальна допомога постраждалим ніжинцям ще й як знадобилася б уже зараз!

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь