Інтелектуальний розвиток дитини – запорука успішного майбутнього

 

 

 

 

Запорукою того, що дитина буде успішною в дорослому житті є інтелектуальний розвиток: розвиток пам’яті, відчуттів, сприйняття, уваги, уяви, творчого і логічного мислення. Від нього залежить і вибір професії та кар’єрне зростання, і фінансове благополуччя, і вміння будувати взаємини з оточуючими.
Щоб дитина досягла високих результатів, починати розвиток інтелекту потрібно якомога раніше, а потім продовжувати працювати на цим на всіх етапах розвитку дитини. Розвиток інтелекту вимагає уваги, підтримки та правильного підходу.
Як саме допомогти дитині розвинути її інтелектуальні здібності, – розповідають фахівці Центру розвитку «SUCRIUM», який є лідером серед дитячих закладів розвивального характеру в Ніжині.
Перш за все, хочемо наголосити, що процес розвитку інтелектуальних здібностей дитини має носити систематичний та цілеспрямований характер.
Дитина починає розвиватися з перших днів від народження. Період з 2 до 8 років є найбільш сприятливим для розвитку її інтелектуальних здібностей: вона пізнає світ, вчиться комунікувати з оточуючими. Батькам потрібно забезпечити усі умови, щоб цей процес проходив успішно.
Для досягнення успіху в розвитку інтелектуальної сфери дітей необхідно:

– створити сприятливу емоційну атмосферу;

– діяльність повинна подобатись дитині та мати добровільний характер;

– вона має відповідати віковим та індивідуальним особливостям дитини;

– потрібно використовувати різні види діяльності, активно впроваджувати ігрові технології.

Батькам буває складно самостійно займатись розвитком дитини: робота та побут потребують багато часу. Освітні установи також не повністю справляються з цим завданням, адже в умовах садочка чи школи важко забезпечити індивідуальний підхід до кожної дитини, приділити їй достатньо уваги. І тут на допомогу їм приходять заклади додаткової освіти, такі як, наприклад, наш Центр розвитку «SUCRIUM», який пропонує курси для дітей та дорослих, які доступні як у офлайн, так і в онлайн форматі по всій території України та за кордоном. Досвідчені педагоги та вихователі найбільш ефективно спрямовують пізнавальній інтерес та діяльність дитини, підберуть необхідні методики та технології, які максимально розкриють її інтелектуальні здібності та творчий потенціал.

Для розвитку інтелектуальних здібностей дітей в Центрі розвитку «SUCRIUM» було розроблено авторський курс «Сакріпрактик» – унікальну методику, спрямовану на розвиток мислення, пам’яті, уяви та уваги, творчих здібностей та креативності, а також комунікативних навичок та уміння взаємодіяти з оточуючими в соціумі, що в результаті позитивно впливає на інтелект та подальшу успішність дитини. Навчання дітей відбувається в ігровій формі, різноманітні логічні ігри, головоломки, завдання на логічне мислення та запам’ятовування та ще багато всього розвиває в дітей партнерські відносини, навчає спільній грі та розвиває навички співпраці, формує в дітей впевненість в собі. Рефлексія та обговорення під час занять сприяють розвитку емпатії, навичок співпереживання, загалом емоційної сфери дітей. В результаті ваша дитина буде не тільки фізично, а й ментально здоровою, готовою справлятися з будь-якою життєвою ситуацією, зможе реалізувати в майбутньому свій потенціал, успішно вчитися і працювати, а також робити внесок у розвиток суспільства.

Центр розвитку «SUCRIUM» в Ніжині – це найкращий вибір для вас і вашої дитини, якщо ви хочете, щоб вона гармонійно та всебічно розвивалась та досягла успіху в майбутньому.

Для запису та детальної інформації звертайтеся за телефоном +380 98 118 04 86.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь