Україно! Вклонися своїм синам, своїм Героям!

У  День Державного Прапора України і напередодні 33-річниці Незалежності України, в селі Комарівка, на Алеї Героїв, біля сільської ради у невимовній тузі і пекучім болю віддали шану тим, хто тепер не з нами, Героям, які навіки у небесному війську.

Йдуть кращі з кращих сум і сльози матерів, дітей, дружин, рідних. З болем і слізьми  схилили голови перед загиблими Героями, низько вклонились синам України, які не роздумуючи стали на її захист.

Сьогодні на Алеї Героїв, на жаль, з`явився ще один портрет Героя Захисника Юрія Гречина, який загинув 16 липня 2024 року поблизу населеного пункту Чуйківка на Сумщині, захищаючи незалежність та територіальну цілісність Україну.

Майорять, тріпочуть на вітрі прапори, горять різними кольорами квіти, ридають, плачуть матері, а з ними дружини і діти… Цей  біль ніколи не мине, цей біль житиме завжди з нами…

Що ж ти наробила війна..?

Марина ІГНАТЕНКО

Передрук статті без зазначення імені автора і прямого (активного) посилання на джерело є порушенням авторського права та тягне за собою відповідальність згідно чинного законодавства.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь