Відкрили Стеллу Пам’яті у Держанівці

Символічно, у День Державного Прапора України відбулося урочисте відкриття Стелли Пам’яті загиблим Героям-землякам Держанівського старостинського округу нашої громади.

Шанувати світлу пам’ять про кожного Воїна, який віддав своє життя за Україну, бути вдячними за їхній життєвий подвиг – наш обов’язок.

Звісно, Воїни заслуговують на монументи пам’яті. Така конструкція тимчасова, до моменту, коли закінчиться війна. Такі місця пам’яті є в центрі громади – Носівці, цьогоріч відкрили у Володьковій Дівиці, тепер – у Держанівці.

Тут, як і біля кожного стенда з портретамии загиблих Героїв –земляків ніколи не вибувають квіти. Тут ллються сльози матерів, дружин, дітей, це ще одне місце, куди можуть прийти рідні на душевні одкровення, а земляки – аби подякувати і вшанувати світлу пам’ять кожного, хто віддав своє життя за Україну!

Після відкриття Стелли Пам’яті заступник міського голови Вікторія Вершняк разом зі старостою Держанівського старостинського округу Любов’ю Омельяненко поклали квіти до могили Героя України Павла Трухана.

Вічна слава нашим Захисникам!

Пресслужба Носівської міської ради

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь