Носівчанці Марії Шовкун – 104 роки!

Цією жінкою захоплюється дуже багато людей. Різних поколінь. Про неї створюють фільми і пишуть численні розповіді. Її люблять, поважають, рівняються, горнуться, бо вона сама, як сонце, яке всіх обігріває.

 У Марії Кирилівни – надзвичайно важке і довге життя. Адже за понад століття на її долю випало дуже багато випробувань і особистих, і загальнодержавних, які вона, як вчитель історії сприймала через призму власних знань  і аналізу.

 Спілкуючись з цієї жінкою, по доброму  радієш,  що час зупинився  ще багато десятиліть тому і вона така ж чарівна. Красива душею, небайдужа  до оточуючих, до подій, які всі ми переживаємо, даючи їм виважену своєю мудрістю оцінку.

 У розмові з  поважною іменинницею, вона не приховує свій біль, який відгукується у душі кожного українця.

Чи могла вона, людина,  яка  пережила Другу світову війну,ставши зв’язковою партизанського з’єднання «За Батьківщину», уявити, що доведеться  у своїй життєвій осені жити у воєнному стані, чути  звуки ненависної сирени і  хвилюватися про майбутнє дітей, внуків, правнуків. Про майбутнє України, яку вона любить понад усе.

 Тому й побажання у 104 день свого  народження в іменинниці єдине: аби найнайшвидще  настав мир і Перемога.

 Вшанувати Марію Кирилівну Шовкун з нагоди її іменинного дня від імені Носівської міської ради  прибули начальник відділу соціального захисту Ірина Нестеренко, голова ради ветеранів громади Олександра Ляшенко.

Щирі вітання ювілярці, бо після сторіччя кожен день народження- це теж ювілей. І до  омріяного побажання  хочеться  побажати здоров’я, сили і витримки поважній землячці та її рідним  у буднях і святах.

З роси й води, шановна Маріє Кирилівно!

 Пресслужба Носівської міської ради

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Приєднуйтесь до нашого Ютуб-каналу та слідкуйте за останніми новинами Ніжинщини

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь