Здоровенна гілка розбила ніжинці авто. Комунальні служби чомусь зволікають

Учора ввечері, на одному з ніжинських подвір’їв у районі вулиці Незалежності, біля багатоповерхівки, зі старезної верби відкололася й упала здоровенна суха гілка. Дерево сягає п’ятого поверху!

Добре, що не зробила лиха нікому з людей, до того ж, поруч – дитячий майданчик, де постійно граються діти. Гілка упала на авто. Розтрощила багажник, дах, заднє скло і дзеркало.

Хто винен у цій ситуації і хто відшкодує кошти, які родина витратить на ремонт автівки? Тиша.

Справа в тому, що мешканці будинку багато разів зверталися до міської ради з проханням видалити ці старі верби, бо бачили, що вони несуть загрозу. Фахівці ж нічого такого не побачили, і запевнили, що дерева не є аварійними. Природа ж довела протилежне.

Власниця автівки, ніжинка Карина Кирильчук, викликала поліцію на місце події, зафіксовано та складено акт і протокол. Сьогодні жінка викликала працівників КП “ВУКГ”, аби ті видалили те злощасне дерево, щоб воно не наробило ще більшої біди.

Втім, зі слів пані Карини, спеціалісти подивилися і сказали, що в них немає ні часу, ні підйомника, щоб виконувати такі роботи, а ще – потрібен дозвіл від міської ради. Навіть сухі гілки не зібрали. Та й поїхали собі у більш важливіших справах.

“Хіба така має бути реакція?, – запитує власниця розбитого авто, – і чи на таку роботу комунальних служб ми заслуговуємо? Це робота, чи бездіяльність?..”.

А якщо вчорашній вечір повториться, то кого винуватити?…

Передрук статті без прямого посилання на джерело є порушенням авторського права та тягне за собою відповідальність згідно чинного законодавства.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Приєднуйтесь до нашого Ютуб-каналу та слідкуйте за останніми новинами Ніжинщини

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь