Рідні військовослужбовців з Ніжина благають про допомогу!

До нашої редакції звернулася ніжинка Наталія Галата, дружина одного із захисників із 163-го батальйону, які нині боронять нашу землю там, де гаряче. Пані Наталія просить не зволікати і якнайшвидше відреагувати на їхнє колективне прохання про допомогу!

Зі слів дружини, з цим проханням рідні бійців звернулися до Ніжинської міської ради офіційним листом-запитом від командира батальйона ще 12 вересня.

“Наш ніжинській батальойон ніколи нічого не просив у міської влади, хлопці всі потреби закривали власними коштами. Але зараз наші воїни знаходяться в горячій точці, і ми не можемо не просити про допомогу!, – говорить Наталія Галата. – Так, є збори, так сказати, людські, але для нашого маленького міста такі збори непосильні й триватимуть дуже жовго! А часу практично немає!

Почуйте нас!

Наші ресурси вже вичерпані! Своїми силами потреби наших захисників ми ніяк не зможемо закрити. І ми не розуміємо, чому міська влада зволікає з допомогою, адже вона має бути терміновою!

Хлопці відчувають велику підтримку рідних, знайомих, але не міської ради… На жаль, це дуже підкошує їх бойовий дух.

У батальйоні переважна більшість – ніжинці. Зараз ситуація критична. Відлік часу і так йде на хвилини, а оце зволікання та байдужість приводить до біди… Дуже боляче від того, що наші рідні хлопці не потрібні свойому місту.

Сподіваємося, нас таки буде почуто! І в найближчий термін наші захисники отримають необхідні речі, які збережуть їм життя, і нам усім – мирне небо над головою!”.

Записано зі слів Наталії Галати

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь