Носівчанка вчиняла домашнє насильство відносно своєї 8-річної доньки

 

 

 

 

Коли в родині- кругове насилля – це, насправді, біда.

Для всіх. А якщо в такій родині є малолітні діти, це привід для зустрічі на засіданні  комісії  з питань захисту  прав дитини з горе батьками.

Вони, на жаль,  між собою навчились з’ясовувати стосунки виключно у форматі тиран-жертва, підігріті вживанням оковитої. Такі ж засади використовують і в спілкуванні з власними дітьми.

 Надійшло повідомлення від поліції про вчинення  домашнього насильства  матір’ю, гр..Ч відносно своєї восьмирічної доньки. Заяву на дружину написав чоловік, який у такий спосіб планував «провчити» дружину.

На засідання   комісії у міську раду прийшли  обоє.

  Соромно було всім і боляче. Бо  двоє  здорових, молодих людей, які мають все для повноцінного життя та виховання своїх двох дітей, просто  витрачають його на такі ганебні речі.  Тепер –  діти під захистом Служби у справа дітей, батьків зобов’язали  відвідати психолога разом з дітьми, вирішити проблему залежності  від алкоголю та  здійснення фізичного насилля. Вони запевнили, що готові  зробити все, аби  і надалі бути батьками власним донькам. Поживемо- побачимо. Тепер ССд міської ради  контролюватиме дотримання обіцянок.

Перший крок до позбавлення батьківських прав цими людьми зроблено. Далі – все у їхніх руках і конкретних діях. І їхньому прагненні ,нарешті,  брати відповідальність за життя власне і своїх дітей.

Пресслужба Носівської міської ради

Фото ілюстрове

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Приєднуйтесь до нашого Ютуб-каналу та слідкуйте за останніми новинами Ніжинщини

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь