На Ніжинщині подано вже 246 заяв на отримання компенсації за програмою  єВідновлення

 

 

 

 

Начальник Ніжинської РВА Григорій Ковтун провів нараду з працівниками райдержадміністрації. Обговорили актуальні питання, що стосуються різних сфер життєдіяльності району. Це – новий навчальний рік, опалювальний сезон, політика захисту дітей та реалізація програми єВідновлення.

Пріоритетне питання – готовність до зими. На сьогодні Ніжинщина на 92% справилася із завданням. Ремонтна кампанія триває. Актуальним є забезпечення підприємств комунальної та соціальної сфери генераторами.

Також одним із важливих питань є виконання заходів у рамках програми єВідновлення. Так, станом на 20 вересня з 1082 пошкоджених та знищених об’єктів до Реєстру пошкодженого та знищеного майна внесені 626 об’єктів (58%). Всього по району надійшло 246 заяв на отримання компенсації за пошкоджені  об’єкти нерухомого майна, з яких по 167 заявах нарахована компенсація. По 44 заявам сформовано «Житловий Сертифікат» на загальну суму 56,3 млн грн. Грошова компенсація на відбудову нарахована по 10-ти заявам на загальну суму 17,1 млн грн.
За підсумками наради начальник Ніжинської РВА дав відповідні доручення.
Джерело: Ніжинська РВА

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Приєднуйтесь до нашого Ютуб-каналу та слідкуйте за останніми новинами Ніжинщини

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь