Навіки в нашій пам’яті: відкриття меморіальних дошок загиблим воїнам в Лосинівці

 

 

 

 

“Герої не вмирають…” – цей вислів закарбувався в думках українців, бо вони знають ціну Перемоги над російськими окупантами. Але, на жаль, війна забирає найкращих: непохитних, сильних духом, відважних.

1 жовтня, в День Захисників і Захисниць України відбулося відкриття меморіальних дошок полеглим у російсько-українській війні Героям із Лосинівської громади:

– Єгорову Олександру Миколайовичу

– Коваленку Олексію Вячиславовичу

– Буряку Олександру Анатолійовичу

– Остраниці Олександру Олексійовичу

На церемонію відкриття прийшли рідні загиблих Захисників України, односельчани, освітяни, школярі та представники виконавчого апарату селищної ради.

Зі словами скорботи, вдячності та шани до до присутніх звернувся селищний голова Анатолій Стрілець: «Сьогодні ми відкриваємо меморіальні дошки на честь наших земляків, воїнів, жителів нашої громади, випускників шкіл, кращих синів, братів. Всі ми знаємо, пам’ятаємо наших хлопців, воїнів, захисників. Біографія у них коротка, але наповнена всіма життєвими подіями. Хлопці загинули за нас з вами, щоб ми жили, працювали, ходили до школи. Вічна їм пам’ять. Вічний спокій»

Всі присутні на заході вшанували пам’ять загиблих воїнів хвилиною мовчання та покладанням квітів до меморіальних дошок.

Низький уклін Героям, які віддали своє життя за свободу та незалежність нашої держави. У наших серцях вічно буде жити пам’ять про них. Ми в неоплаченому боргу перед жертовністю матерів, дружин і дітей загиблих Воїнів.

Джерело: Лосинівська територіальна громада

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь