Сонячні електростанції для бізнесу та приватних домоволодінь – це найкращий спосіб економії коштів

 

 

 

 

Ні для кого не секрет, що ціни на електроенергію для приватних домоволодінь та підприємств суттєво зростають. Звичайні споживачі, магазини та супермаркети, склади, кафе та ресторани, фермерські господарства, автозаправки та виробничі підприємства однаково відчувають на собі зростання цін.
Що робити в цих умовах та як зекономити витрати на електроенергію?
Все більше людей, шукаючи можливість забезпечити собі автономність та полегшити фінансове навантаження, шукають альтернативн6і джерела електроенергії.
Сонячні електростанції – одне з найкращих рішень для тих, хто хоче бути енергонезалежним та зекономити кошти. Ці автономні джерела сучасний і необхідний пристрій, який гарантовано зменшує загальну кількість електроенергії, що використовується з мережі, до 90% на рік.
Компанія «Гармонія сонця» в Ніжині професійно займається проектуванням, монтажем та продажем обладнання для систем сонячної генерації. Підприємство пропонує ефективні та надійні сонячні електростанції для бізнесу, комерційних приміщень та для приватних домогосподарств. Також вони допомагають в оформленні документів для кредитування у державних банках, які зараз видають практично безвідсоткові кредити та допомагають та допомагають у підготовці необхідних дозволів в установах енергопостачання.


Ті, хто скористався послугами «Гармонїї сонця» діляться з нами своїм досвідом та враженнями.

– Я проживаю в приватному секторі в Ніжині – говорить один з клієнтів компанії. – Усі знають, що приватний будинок потребує досить багато електроенергії. В місяць виходить чималенька сума. Компанія «Гармонія сонця» спроектувала та встановила мені сонячну електростанцію так, що тепер я не турбуюсь про те, як сплатити рахунки за електроенергію та маю світло при відключені його по місту. Це як великий павербанк – спочатку заряджається від сонця, а потім живить електрикою мій будинок. За пару років мої витрати на встановлення окупляться. Встановили швидко і якісно. Без зайвих вагань буду радити «Гармонію сонця» своїм знайомим.

– Я бізнесмен,– розповідає ще один наш співрозмовник. – Про встановлення альтернативного джерела електроенергії думав давно. Остаточне рішення прийняв, коли зрозумів, що тарифи і далі будуть зростати, та ще й ці відключення світла – мій заклад, як і будь-яке підприємство, потребує електрики, щоб працювати. В минулому році встановили генератор – однак це досить витратна справа, так як для його роботи потрібне пальне, ціни на яке теж немалі. Дізнався від знайомих, що в Ніжині почала працювати компанія з проєктуваня та встановлення сонячних електростанцій. Проконсультувався з представником. Мені важливо, щоб все було виконано якісно, вчасно, комплексно і з подальшим сервісом, тому запитань було багато. На всі з них я отримав професійні відповіді. Тому без вагань замовив встановлення сонячної електростанції.


Серед плюсів те, що фотоелектричні електростанції не потребують додаткової реєстрації. Такі системи не вимагають від приватних осіб або компаній подавати заявки на отримання «зелених» тарифів або отримувати схвалення від державних органів або постачальників електроенергії щодо власного споживання. Це дозволяє уникнути трудомістких бюрократичних процедур.
Вже перший тиждень користування сонячною енергією показав, що це дійсно дозволяє зекономити немалі кошти. Встановлення фотоелектричних електростанцій дозволяє зменшити споживання електроенергії протягом дня. Вдень фотомодулі накопичують енергію, а ввечері, коли тариф на електрику – найбільший, ми її використовуємо.


Вважаю, що при правильному плануванні, встановленні та обслуговуванні сонячних станцій можна отримати максимальну вигоду від використання сонячної енергії. Я планую згодом збільшити потужність сонячної електростанції на моєму підприємстві і раджу усім скористатися кваліфікованими послугами ТОВ «Гармонія сонця».

Досвідчені фахівці вислухають ваші потреби, нададуть кваліфіковану консультацію щодо розрахунків, монтажу, окупності інвестицій та технічного обслуговування, якісно та в короткі терміни становлять та підключать обладнання.
Якщо ви хочете замовити і встановити сонячну електростанцію в Ніжині, звертайтесь до компанії «Гармонія сонця».
Компанія знаходиться за адресою:
м. Ніжин, вул. Прилуцька,87,
тел.: 0938081818

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь