У Ніжинському пологовому уже працює новий сучасний наркозно-дихальний апарат

Сьогодні у відділення анестезіології та інтенсивної терапії КНП «Ніжинський міський пологовий будинок» розпочав роботу новий сучасний наркозно-дихальний апарат Mindray wato ex 55 pro. Ця наркозно-дихальна станція експертного класу призначена для проведення анестезіологічного забезпечення та дихальної підтримки як дорослим, так і новонародженим, навіть немовлятам з критичною вагою.

Вбудований газовий аналізатор та підігрів контуру, дає можливість працювати з Севофлюраном, що разом значно підвищить безпечність проведення загальної анестезії.

Апарат простий в експлуатації, має два монітори великих розмірів, що дає гарну візуалізацію поточних показників. На моніторі пацієнта можна побачити артеріальний тиск хворого, пульс, насиченість крові киснем, можна зробити ЕКГ, термометрію (температура тіла людини вимірюється у двох частинах тіла одночасно).

Апарат також оснащений газовим аналізатором, тож на моніторі можна побачити показники газового аналізатора. На другому моніторі також фіксуються показники дихального механізму пацієнта.

Апарат економічний в процесі експлуатації. Якщо у середньому на профілактично-технічне обслуговування Leon – апарату аналогічного класу для анестезії з високоточною технологією контролю витрачається 120 тис. грн, то для Mindray wato ex 55 pro достатньо 30 тис. грн.

І ще одна перевага наркозно-дихального апарату Mindray wato ex 55 pro, яка дуже актуальна для нашого часу. Завдяки двом вбудованим акумуляторам дві години він може працювати в автономному режимі.

Новий наркозно-дихальний апарат отриманий Ніжинським міським пологовим будинком за державною програмою.

Джерело: Ніжин ПБ

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Приєднуйтесь до нашого Ютуб-каналу та слідкуйте за останніми новинами Ніжинщини

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь