Мало б виповнитися 37, але йому навіки 36….

Сьогодні, 17 жовтня, Авдацькому Василю Івановичу мало б виповнитися 37, але йому навіки 36….

Сьогодні, в день народження Героя, ми схиляємо голови, щоб віддати належну шану і висловити найглибшу вдячність за його мужність і самовідданість.

Василь Іванович народився 17 жовтня 1987 року в селі Киселівка Менського району Чернігівської області. Шкільні роки він провів в інтернаті та під опікою бабусі, яка мешкала в Ніжині.

Після закінчення інтернату Василь здобув професію зварника в Ніжинському професійно-технічному училищі №35. Працював на будівництві.

У 2009 році Василь Авдацький одружився, у лютому 2011 року в його родині народилася донька Єва. Саме заради її майбутнього, щоб вона жила в мирній країні, у лютому 2024 року Василь добровільно пішов на фронт.

Під час виконання бойового завдання Василь отримав серйозне поранення в голову та контузію. Після лікування в Сумському військовому шпиталі він повернувся на реабілітацію до Ніжина, де гостював у хрещеної матері. Василь планував провести цей час зі своєю донькою Євою, а після відновлення повернутися до свого підрозділу.

На жаль, 27 вересня 2024 року Василь Авдацький загинув. Його смерть стала важкою втратою для родини та всіх, хто його знав.

Важко знайти слова, щоб описати біль втрати. Проте ми маємо пам’ятати, що такі люди, не зникають безслідно. Їхня спадщина живе в наших серцях і душах, надихаючи нас на нові звершення і добрі вчинки.

Вічна пам’ять Герою!

Відділ з питань ветеранської політики Ніжинської РДА

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь