Ніжинські студенти-психологи смішили “до сліз”. Фото

 

 

 

 

Студентське життя — найкраща пора у житті кожного студента. Весь навчальний рік студенти активно навчаються, беруть участь у культурно-масовій роботі, здають іспити, сесію. Та найяскравіші миті – це саме миті об’єднання та створення спільної справи, наприклад – спільного свята.

Вже традиційно в НДУ ім. М. Гоголя проходить СВЯТО ПЕРШОКУРСНИКІВ, але для кожного факультету окремо. Це своєрідна посвята в студенти, коли старші курси та викладачі дивляться на що здатні нові жителі «Гоголь-сіті». І першокурсники таки вражають своїм гумором в КВН та талантами у виконанні пісень. Раніше ми висвітлювали як провів захід історико-юридичний факультет, і як “Вісім подруг Мартиненка дали жару” на святі першокурсника в НДУ. 3

1 жовтня естафету прийняли першокурсники факультету психології та соціальної роботи. Свято відбулося у вигляді КВН. Свій гумор та винахідливість демонстрували чотири команди: «2х2», «Скажені зелені», «Все пучком» та «Без паніки». Оцінювали старання команд справедливе журі на чолі з деканом факультету Олексієм Тимошенко.

І хоча в стінах НДУ не говорять слово «програш» переможців все ж таки довелось обрати. Ними стали першокурсниці команди «Скажені зелені». На другому місці опинились дівчата, котрі виступали під назвою «Без паніки». Третє місце розділили команди «Все пучком» та «2х2».

Марина Волинець

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь