Цифра дня: скільки юнаків із Ніжинщини піде до армії

 

 

 

 

На Ніжинщині закінчився осінній призов юнаків, віком від 20 до 27 років, на строкову військову службу. Загалом на службу із Ніжинського району відібрали 46 хлопців, які служитимуть у Чернігівській області. Це на 2 призовники більше, ніж того вимагав план. 32 армійці – з Ніжина, 14 – з Ніжинського району.

Про це сайту НЕЖАТИН повідомив Володимир Якущенко, військовий комісар Ніжинського обєднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

“Наш коміспріат виконав державне завдання на 100%. Проте проблеми з тими, хто уникає строкової служби у війську, не бракує, адже багато юнаків призовного віку від’їжджають за кордон. Та ця проблема має урегульовуватись на державному рівні”, – зазначив комісар.

Також він повідомив, що від проходження війської служби багато “плюсів”, адже окрім достойної заробітньої плати, відкриваються перспективи. Після повернення з армії юнакам пропонується служба за контрактом, а це щомісячне грошове забезпечення,  можливість кар’єрного росту, можливість навчання, гарантована щорічна основна відпустка, безоплатна кваліфікована медична допомога, пенсійне забезпечення, соціальний захист сімей військовослужбовців.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь