Ніжинці приєдналися до загальноукраїнської акції «ПротиДій торгівлі людьми»

 

 

 

 

Європейський день боротьби з торгівлею людьми започаткований 18 жовтня 2007 року Європейським Парламентом як день консолідації діяльності з підвищення рівня обізнаності щодо феномену торгівлі людьми та небайдужості громадськості до цього явища.
Саме з нагоди цього дня сьогодні, 18 жовтня, у рамках всеукраїнської акції відділом у справах сім’ї та молоді виконавчого комітету Ніжинської міської ради було проведено «Ходу за свободу». Подібні заходи відбулися по всій Україні о 15 годині дня. Основною метою акції було інформувати громадян про проблему торгівлі людьми, особливо акцентувати увагу на трудовій експлуатації.
До заходу долучились службовці сектору у справах сім’ї, молоді та спорту Ніжинської РДА, викладачі та студенти Ніжинського медичного коледжу, волонтерська група «Час для нас» під керівництвом Галини Бондаренко, студенти Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя.
Сучасне рабство – це міжнародний злочин, який вражає усі нації та впливає на людей усіх рівнів достатку. Істина полягає в тому, що без усвідомлення проблемиїї важко подолати. Ми щиро бажаємо через акцію „Walk for Freedom/Хода за свободу” розвивати діалоги, які будуть сприяти покращанню підтримки постраждалих та переслідуванню торговців людьми на глобальному рівні.

Відділ у справах сім’ї та молоді Ніжинської міської ради

фото Тетяна Марченко

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь