Вихователі дитячих садочків Ніжина гралися в Lego

 

 

 

 

Навчання з Lego – це здорово!

Нова українська школа стартувала з 1 вересня 2018 р. Наступність у роботі дошкільної та початкової ланок освіти є однією з важливих умов формування готовності дошкільників до шкільного навчання. Як подарувати дітям радість пізнання, бажання вчитися, сформувати початкові навики навчально – ігрової діяльності? Ці одвічні проблеми хвилюють як вчителів, так і вихователів дитячих садків.

Однією з новацій у навчанні першокласників стало впровадження ігрової технології «Шість цеглинок». Для забезпечення наступності у її впровадженні 18 жовтня 2018 року на базі закладу дошкільної освіти № 7 відбувся тренінг для вихователів дитячих садків міста та студентів НДУ ім. М.Гоголя з питань провадження даної методики у роботі з дошкільниками, який провела методист методичного кабінету Василевська Л.С. 

На данном изображении может находиться: 2 человека, люди стоят, люди сидят и в помещении

Учасники тренінгу поринули у безмежний світ гри в освітянській країні Лего-ленду, яка допомагає дітям тренувати пам’ять, розвивати моторику і мовлення, творчо мислити, інтегрувати освітній процес, інтерактивно працювати. Радість творчості була безмежною.

Учасники тренінгу прийшли до єдиного висновку: Навчання з Lego – це здорово! Лего у житті дитини – це супер-гра, яка забезпечує її успішний розвиток, формує компетентну особистість. Широке використання її у дитячому садку і в кожній родині допоможе забезпечити успішну підготовку дитини до вступу в Нову українську школу.

На данном изображении может находиться: 6 человек, люди улыбаются, люди сидят, стол и в помещении

На данном изображении может находиться: 2 человека, люди сидят, стол и в помещении

На данном изображении может находиться: 2 человека, люди сидят, ребенок, стол и в помещении

На данном изображении может находиться: 4 человека, люди стоят и в помещении

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь