Через ніжинця, який не платить за комуналку можуть відключити газ у інших квартирах багатоповерхівки?

 

 

 

 

27 грудня у малій залі виконавчого комітету відбулась чергова щотижнева нарада під керівництвом першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Григорія Олійника з керівниками підприємств та установ міста, що опікуються житлово-комунальним господарством  та жителі міста.

Головуючий розглянув звернення мешканців будинку по вул. Шевченка, 96б щодо відключення газу у їх квартирах. Дана ситуація склалася у зв’язку з несплатою одного із трьох власників секції за комунальні послуги. Григорій Миколайович надав відповідні доручення КП «СЄЗ» щодо вирішення питання. А також запропонував, якщо бесіда з співвласником секції не дасть результатів – звертатися до суду, оскільки порушуються особисті права громадян на спільне утримання та експлуатація комунального майна.

 

Під час наради піднімалися питання щодо правил благоустрою міста, озчистка доріг, тротуарів, зупинок громадського транспорту від снігу, фінансові проблеми комунальних підприємств.

Григорій Олійник звернув увагу керівників на чергування та охорону об’єктів життєзабезпечення під час новорічних свят, а також на організацію роботи у зв’язку з можливим погіршенням погодних умов.

Були розглянуті протокольні доручення з попередніх нарад та надані нові.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи 

та комунікацій з громадськістю

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь