Новорічні святкування у Ніжинському терцентрі

 

 

 

 

Святкування Нового року поєднує в собі найрадісніші почуття миру, любові і взаєморозуміння. Це свято в Україні асоціюється з новими починаннями, безліччю подарунків, здійсненням заповітних бажань у новому році.
Новий рік з нетерпінням чекають як діти, так і дорослі. Адже новорічні свята – одне з наших найулюбленіших незалежно від віку.
Так, 22 грудня у територіальному центрі відбулося новорічне свято для відвідувачів та дітей працівників територіального центру.
Актова зала наповнилась новорічним настроєм: ялинка милувала око, кольоровий дощик та прикраси нагадували, що наближаються зимові свята, звучали новорічні пісні.
Розважали гостей віршами та конкурсами волонтерська група «Час для нас», яка діє при кафедрі соціальної педагогіки та соціальної роботи факультету психології та соціальної роботи НДУ ім. М. Гоголя (керівник Г. Бондаренко). Додали яскравості святу та подарували позитивні емоції вихованці дитячого зразкового ансамблю бального танцю «Шанс» Ніжинської дитячої хореографічної школи (керівник І. Мірошник).
Радісний настрій підтримав словами привітань Святий Миколай та разом з малечею і дорослими запалили новорічну ялинку та подарували солодкі подарунки від Ірини Балакірєвої (голова «Спілки Самаритян України» Чернігівського Об’єднання).
Висловлюємо щиру подяку всім, хто долучився до святкового дійства. Хай Новий рік принесе Вам удачу у справах, віру у свої можливості, буде плідним на добро, багатим на щастя та здоров’я.

Тетяна Шульженко

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь