Ніжинці змагались у грі з настільного тенісу

 

 

 

 

10 лютого 2019 року Міським центром фізичного здоров’я «Спорт для всіх» Ніжинської міської ради та Федерацією настільного тенісу Ніжинщини було організовано та проведено змагання м. Ніжина з настільного тенісу за місцем проживання населення. Змагання відбулися в спортивній залі НДУ ім. М. Гоголя в якому взяло участь більше 40 шанувальників настільного тенісу. Метою змагань було залучення людей до фізичної культури та спорту та популяризація настільного тенісу серед населення м. Ніжина. Переможці та призери нагороджувались по категоріях.

В категорії юнаки до 18 років 3 місце зайняв Пархоменко Богдан, 2 місце зайняв Дудій Богдан, 1 місце зайняв Вакула Владислав.

В категорії жінки 3 місце зайняла Свиридовська Анастасія, 2 місце зайняла Куксенко Вікторія, 1 місце зайняла Безручко Інна.

В категорії чоловіки до 50 років 3 місце зайняв Липейко Олександр, 2 місце зайняв Дерека Андрій, 1 місце зайняв Бутенко Олег.

В категорії чоловіки 50+ 3 місце зайняв Сова Олексій, 2 місце зайняв Гречушніков Олександр, та 1 місце зайняв Казанцев Анатолій.

Переможці та призери змагання були нагороджені грамотами та медалями від МЦ «Спорт для всіх». Подякою за вагомий внесок у розвиток фізичної культури та спорту та популяризацію настільного тенісу в. Ніжині від Міського центру фізичного здоров’я був нагороджений Голова федерації настільного тенісу Ніжинщини – Фетісов Валерій Сергійович.

Міський центр фізичного здоров’я «Спорт для всіх»

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь