«Кріпосну» хотіли знімати і в Ніжині, але, відвідавши місто, передумали

 

 

 

 

Серіал «Кріпосна» — наймасштабніший проект за останні кілька років. StarLight Films разом із FILM.ua зняли багатосерійну костюмовану драму, яка вже дивує глядачів професійною грою акторів, надзвчйним вбранням ХІХ століття і головне — розкішними локаціями.

Ніжин — місто в Чернігівській області, в якому бурхливо розвиваються події серіалу, пише stb.ua. Саме в ХІХ столітті це місце було одним із головних культурних центрів країни. Тут регулярно відбувалися важливі події та з’являлися шановані особи.

Для того, щоб герої змогли ходити вулицями Чернігівської губернії 19 століття, творцям довелося «побудувати» місто.

серіал,

«На жаль, в Україні знайти історичну натуру на вулицях міста, не спотворену сучасністю і технологічністю, практично неможливо. А нам потрібне було не просто місто, а провінційне місто 19 століття. Тому з’їздивши до Ніжина, а за сюжетом саме там відбуваються всі події, і побачивши асфальт, кондиціонери та пластикові вікна, ми зрозуміли, що потрібно шукати інші варіанти. Єдиний варіант, який нам підходив – вже побудований натурний майданчик міста цього часу в Нежиловичі, під Києвом. Але все було в стані, який вимагав художнього втручання. Ми обрали підходящі об’єкти, реконструювали кілька вулиць, зробивши з них Ніжин і шматочок Києва», – розповідає шоураннер проекту Тала Прістаєцька.

Серіал «Кріпосна» транслюють на каналі СТБ вже з 25 лютого з понеділка по четвер о 20.00.

Mynizhyn.com за матеріалами stb.ua

серіал,

«Кріпосна»: фотодобірка 9 серії

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь