Конкурс на кращий бренд та брендбук Ніжина ПРОДОВЖЕНО

 

 

 

 

2 квітня  відбулося перше засідання Оргкомітету з проведення відкритого творчого конкурсу навизначення розробника бренду і брендбуку для міста Ніжина під головуванням першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Григорія Олійника. До його складу входять представники місцевого самоврядування, депутати міської ради, а також представники громадських організацій, освіти, бізнесу, експерти в галузі маркетингу, дизайну і т.д.

Цього дня члени Оргкомітету мали розглянути готові пропозиції. Всього їх надійшло 20. Проте не всі відповідали  умовам конкурсу. Лише 6 були виконані згідно Положення. Тож колегіально було вирішено продовжити конкурс до 1 травня, аби учасники могли відкорегувати чи доповнити свої роботи, а решта бажаючих, хто можливо не встиг розробити ідею, взяли участь.

Нагадаємо, що у конкурсі зможуть взяти усі громадяни України, незалежно від місця проживання або сфери своєї діяльності, агенції чи компанії, що спеціалізуються на брендингу та дизайні.

Оцінювання робіт конкурсантів будуть проводити члени оргкомітету та мешканці м.Ніжина шляхом он-лайн голосування. Переможець конкурсу отримає грошову винагороду 30 тисяч гривень.

 Джерело: Нежатин

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь