Ніжинські дошкільнята відзначили день космонавтики

 

 

 

 

НЕБО ЗОРЯМИ РЯСНІЄ ,
ВСЕСВІТ НАМ БЕНТЕЖИТЬ МРІЇ
АБО ДЕНЬ КОСМОНАВТИКИ І АВІАЦІЇ
В ДНЗ №13 «БЕРІЗКА»
12 квітня – День космонавтики і авіації , про це свято знає кожен дошкільник ДНЗ №13 «Берізка». 
Якщо колись космос був чимсь недосяжним, то через якісь десятки років туди зможе відправитися будь-який бажаючий. Може, це будуть наші дошкільнята ? Вони так про це мріють…
Сьогодні про свої мрії та бажання діти з великим задоволенням складали розповіді, спілкувалися, грали в сюжетно-рольові ігри, ліпили сонячну зоряну карту Всессвіту, споряджали Зайчика –побігайчика в Космос.
Педагоги закладу Хорешко Н.В., Парубець Н.Г., Христенко Т.М., Брикаліна Н.М., Вергун І.А., Божок Т.Г., Гавриляко Ю.В., Костандова І.В., Мархель І.В. провели інтегровані заняття -подорожі, розваги, бесіди, переглянули мультики у «Мультиплікаційній залі», розмірковували над цікавими світлинами , спостерігали за небом у справжнісінький телескоп!
Швидко, непомітно, але надзвичайно цікаво пройшов день наповнений зоряними пригодами , іграми, пошуковою діяльність, цікавинками про космонавтів та академіка-земляка Сергія Корольова.
Діти отримали масу позитивних емоцій , безцінних знань про зорі і планети, про сонячну систему і ще довго обговорювали свої космічні пригоди і майбутні подорожі у Космос, бо так яскраво пережили День . І все це ,дякуючи творчості дружнього, педагогічного колективу закладу і підтримки батьківської родини.

Наталія Примушко, завідувач ДНЗ №13 «Берізка»

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь