Коли ніжинцям чекати значних магнітних бурь?

 

 

 

 

Травень 2019 року відзначиться декількома помітними геомагнітними заворушеннями. Деякі з травневих магнітних бурь вже відбулися й були досить сильними, що не могло не вплинути на самопочуття вразливих груп людей.

Календар і характеристика магнітних бурь в травні

4 травня

Дана буря характеризувалася середнім ступенем тяжкості, вона тривала лише один день, але багатьом ніжинцям значно погіршила самопочуття. Коливання викликали стомлюваність, головний біль, депресивний стан і дратівливість. Особливо тяжко було людям, які хворіють на гіпертонію і серцево-судинні розлади.

Наступні устотні магнітні бурі відбудуться в натупні періоди:

Період з 11 по 17 травня

Це час дуже сильних геомагнітних хвилювань, оскільки активність на поверхні Сонця досягне піку. Небезпечним період може стати для людей, які страждають хронічними захворюваннями. Хоча такі сильні магнітні бурі можуть цілком торкнутися і здорових людей. Звертайте увагу на такі симптоми: нездужання, поганий настрій і депресивний стан, загострення хронічних захворювань. Хворим на патології необхідно завжди мати при собі необхідні препарати. А якщо здоров’я сильно похитнулося, краще вчасно звернутися до лікаря.

Період з 20 по 25 травня

Ця буря вже не буде такою страшною, як попередня. Однак звернути увагу доведеться на свій психоемоційний стан. Магнітні спалахи можуть привести як до агресивності, так і до пригніченості. Найімовірніші симптоми: велика дратівливість, різкий підйом адреналіну і депресивний настрій. Намагайся не вплутуватися у сварки і скандали, оскільки є небезпека сказати щось зайве. Краще переключити увагу на щось приємне. До речі, зосередитися на чому-небудь буде не так вже й просто.

28 травня

Вкрай сильна, але коротка буря, яка характеризується тими ж симптомами, що і в період з 11 по 17 травня. Зробіть все, щоб навантаження на серце і судини було мінімальним.

 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь