Відбулося перше засідання новоствореної Молодіжної ради Ніжинської ОТГ

 

 

 

 

21 травня проактивна молодь Ніжина, яка увійшла до складу молодіжного консультативно-дорадчого органу, провела установчі збори. В ході засідання був затверджений регламенту роботи Молодіжної ради Ніжинської міської ОТГ, обрано керівного складу Молодіжної ради Ніжинської міської ОТГ та обрані постійні депутатські комісії та їх голи.
У присутності представників Відділу у справах сім’ї та молоді виконкому Ніжинської міської ради Анни Лисенко та Катерини Шекери, а також директорки КЗ Ніжинський міський молодіжний центр Анжели Тимченко, збори розпочались з привітального слова та виборів головуючого та секретаря установчих зборів Молодіжної ради Ніжинської міської ОТГ. Головуючим обрали Семенченка Василя, секретарем  Ткаченко Дар’ю.
Вибори Голови Молодіжної ради Ніжинської міської ОТГ відбувались шляхом таємного голосування, з-поміж 4-х кандидатів, Михайла Коржа, Курила Романа, Полівка Нікіти, Семенченка Василя, перемогу в 1-му турі здобув Корж Михайло, набравши 16 голосів з 20.
За посаду Заступника Голови Молодіжної ради Ніжинської міської ОТГ змагались 5 кандидатів – Полівко Нікіта, Семенченко Василь, Курило Роман, Бутенко Світлана, Ткаченко Анастасія. Після 2-х турів голосування перемогла Бутенко Світлана!
Секретаря Молодіжної ради також обирали у 2 тури з-поміж 4 кандидатів: Шкурат Вікторії, Семенченка Василя, Пилипенко Катерини, Примаченко Катерини. Перемогу здобула Примаченко Катерина!
Надалі депутати Молодіжної ради затвердили список постійних комісій Молодіжної ради Ніжинської міської ОТГ та їх склад:
1. Комісія з питань освіти, науки, культури та туризму (Семенченко Василь – голова, Шкурат Вікторія, Хоботня Крістіна);
2. Комісія з питань охорони здоров’я та екології (Полівко Нікіта – голова, Півень Каріна, Гетьманська Альона);
3. Комісія з питань зовнішніх зв’язків та інвестицій (Котельницька Євгенія – голова, Капінос Валерія, Дубинський Олександр);
4. Інформаційно-аналітична комісія (Ткаченко Анастасія – голова, Ткаченко Дар’я, Андрусенко Анастасія);
5. Комісія з питань законності та регламенту діяльності Молодіжної ради Ніжинської міської ОТГ (Курило Роман — голова, Сердюк Владислава, Пилипенко Катерина);
6. Комісія з питань розвитку учнівського та студентського самоврядування (Гузь Анастасія – голова, Куциба Єгор, Тарасенко Віктор).
У пункті Різне обговорили необхідність оперативної розробки логотипу Молодіжної ради Ніжинської міської ОТГ, прикладу посвідчення депутата Молодіжної ради Ніжинської міської ОТГ, банеру та промо-продукції. До наступного засідання приймаються пропозиції! Відповідальний – Семенченко Василь.
Дата наступного засідання – 29 травня 2019 р., 16:00.
ВІТАЄМО ВСІХ З ПОЧАТКОМ РОБОТИ МОЛОДІЖНОЇ РАДИ НІЖИНСЬКОЇ МІСЬКОЇ ОТГ! Наснаги всім та взаєморозуміння, креативних ідей для розвитку молоді та однодумців для покращення молодіжної політики в місті!

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь