Ніжинська поліція відшукала зниклу безвісти 15-ти річну дівчинку разом з сином

 

 

 

 

25 травня у соцмережі “Фейсбук” з’явилось повідомлення про зникнення неповнолітньої 15-річної матері з сином, якому 1,2 роки.
Сьогодні, 27 травня журналістам сайту “Нежатин” начальник Сектора моніторингу Ніжинського відділу поліції Інна Музиченко повідомила:
“21 травня 15-річна місцева жителька разом зі своєю малолітньою дитиною вийшла з дому, ніби-то гуляти. Проживала дівчина із дідусем, який являються її опікуном. Вийшовши на вулицю, вирішила не повертатись. У місті вона знайшла свого знайомого 19-річного місцевого жителя у якого вирішила залишитись. Опікуна при цьому повідомляти не стала, посилаючись на те, що мобільний телефон розрядився й іншого способу повідомити його вона не знайшла. Дідусь звернувся до всіх, кого тільки міг, але заяву до поліції писати не став, адже подібні зникнення онуки вже траплялися. Дізнавшись про зникнення дівчини з соцмереж Ніжинським відділом поліції було залучено весь особовий склад. Почали перевіряти знайомих дівчини й врешті-решт сьогодні, 27 травня працівники Ніжинського відділу поліції знайшли зниклу в одного з її знайомих, 19-ти річного ніжинця. Дівчина та її син були на вигляд здоровими. Наразі їх здоров’ю нічого не загрожує. Свій вчинок вона пояснювала тим, що хлопця свого любить і хоче проживати з ним, але хлопець від проживання з нею відмовляється, адже дівчина неповнолітня й він не являється батьком її сина”.
“Це не перший раз, коли дівчина йде з дому на довгий термін нікого не попередивши. Відтепер ця родина буде під більш пильним наглядом з боку соціальних служб та поліції”,- повідомила Інна Іванівна.

 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь