На Чернігівщині відкриють найбільший у Східній Європі крохмальний завод

 

 

 

 

Новий завод з виробництва крохмалю “Вімал”, розташований під Черніговом, повністю введений в експлуатацію. Ринки збуту – Європейський Союз, Україна, країни Азії.

Про це повідомляє 1NEWS.

Завод потужністю 1440 тонн сировини на добу збудували “з нуля” за 2,5 роки. На заводі встановлене сучасне шведське обладнання, яке дозволить виробляти якісну продукцію, що відповідатиме всім стандартам ЄС.

“Ми дуже раді повідомити вам, що найбільший у Східній Євразії картоплепереробний завод повністю налаштований та готовий до випуску крохмалю, крохмалю найвищого сегменту якості для будь-яких ваших потреб. У це важко повірити, але період від голої землі до працюючого заводу зайняв нам всього 2,5 роки. Якість продукції – була для нас пріоритетом №1 та основною філософією, що керувала нами під час проектних робіт на наладки”, – йдеться у повідомленні.

Значну частину обсягів виробництва нового підприємства будуть експортувати в Євросоюз. Це вже третій завод компаній з виробництва крохмалю у Чернігівській області.

В 2020 році компанія планує відкрити завод, який буде отримувати протеїн з картопляного соку, виробляти сухі картопляні волокна і рідке органічне добриво.

Джерело: Facebook

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь