Випускний концерт учнів Ніжинської хореографічної школи

 

 

 

 

Шкільні роки неповторні та швидкоплинні, сповнені вимогливості й водночас веселощів. Лише поглянувши на них звіддаля, розумієш, що то були напевно одні з найкращих часів безтурботного дитинства.
2 червня Ніжинська дитяча хореографічна школа вкотре випустила у широкий світ можливостей своїх талановитих та яскравих вихованців.
У актовому залі Ніжинського державного університету відбувся неповторний святковий концерт випускників зразкового ансамблю сучасного класичного танцю «Гармонія» Ніжинської ДХШ під керівництвом талановитої викладачки Алли Ганаги.
Святковий захід розпочався з дефіле випускників, які пройшли двома колонами повз присутніх гостей в залі, що викликало шквал овацій та захоплення у глядачів.
На початку заходу були вручені іменні статуетки, дипломи та відзнаки всім учасникам колективу, адже за 9 років навчання всі вони продемонстрували колосальний професіоналізм, витривалість й наполегливість у здоланні нових вершин професійного хореографічного мистецтва.
В ході святкування учні не забули привітати й педагогічний колектив Ніжинської дитячої хореографічної школи на чолі з талановитою директоркою Галиною Тимошенко, яка вже багато років підтримує високий професійний рівень єдиної в Україні державної хореографічної школи.
Яскраві, чарівні, унікальні, талановиті та харизматичні учні колективу «Гармонія» вкотре продемонстрували присутнім свій невичерпний хореографічний талант.
Програма заходу була сповнена не лише улюбленими танцювальними номерами випускників та учнів НДХШ, зокрема були продемонстровані нові яскраві постановки підготовлені спеціально до свята.
Кульмінацією святкового концерту була пісня у виконанні випускників Зразкового ансамблю сучасного класичного танцю «Гармонія» Ніжинської дитячої хореографічної школи.
Яскравий феєрверк, який доповнив святкову атмосферу під час виконання пісні був подарований випускникам Наталією Радченко, депутатом Ніжинської ради.
Сльози радості й водночас печалі бриніли на очах випускників, адже шкільні роки залишили яскравий слід на серці кожного вихованця школи.

Лілія Журко

фото автора

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь