Ніжинське подружжя позбавлять батьківських прав на трьох малюків

 

 

 

 

На сьогоднішньому засіданні виконавчого комітету Ніжинської міської ради одноголосно було прийняте рішення про відібрання у батьків-пияків трьох малолітніх діток.

Обговорення непростого рішення викликало резонанс серед присутніх, адже, як зазначила представник опікунської ради Наталія Рацин, за 22 роки роботи вона не зустрічала подібного.

У центрі уваги – ніжинська сім’я з трьома дітьми – найменшій дитинці нема й місяця, середній – 1 рік, найстаршій – 3. 7 червня їх вже забирали, адже застали матір «напівживою» з 2, 2 проміле алкоголю в крові. Проте батьки почали ходити до міськради і просити повернути їх чад. Обіцяли, що більше не зазиратимуть в чарку. Діток все ж повернули батькам.

Але обіцянка-цяцянка. Вже через пару днів чергова медсестра виявила батьків знову на підпитку, а дітей не митими. У пляшечці для немовляти було прокисле молоко… Профільні служби довго не думали і мало не з боєм вже вдруге забирали дітвору від горе-батьків. Услід соцпрацівникам летіло каміння та лайка, але малеча була врятована.

Тепер на батьків, які люблять міцненьке, чекає позбавлення батьківських прав, а дітей заберуть бабуся з дідусем.

 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь