Сергій Охонько звертається за терміновою допомогою до проектантів

 

 

 

 

Депутат Чернігівської обласної ради Сергій Охонько звертається через наше видання до всіх свідомих проектантів Чернігівщини та сусідніх областей, які змогли б допомогти завершити проект по інженерним мережам до басейну, що планується побудувати по вулиці Незалежності. Завершити роботи потрібно у термін, адже часу залишилось мало. Проектант з яким велись попередні домовленості так і не почав працювати над даним проектом, адже його не влаштовує вартість виконання, на яке з міського бюджету вже було виділено 300 000 грн.

Зазначимо, порушення початкових фінансових домовленостей з проектантом тягне за собою ряд негативних наслідків. Маємо ситуацію, коли реалізація будівництва басейну, яка могла б відбутись за державні кошти – під загрозою, адже часу залишилось дуже мало і потрібні термінові дії.

Про терміновість вирішення питання наголошує і начальник УЖКГ та Б, яке є замовником проекту, Анатолій Кушніренко: Про терміновість вирішення питання наголошує і начальник УЖКГ та Б, яке є замовником проекту, Анатолій Кушніренко: «Проектант відмовляється виконати роботи згідно суми, яка була спочатку обговорена і просить додаткових 300 000 грн., тим самим блокуючи весь проект. Ми готові до співпраці з проектантами, які зможуть у короткі терміни допомогти завершити роботи по проекту інженерних мереж, і сподіваємось, бажаючі знайдуться».

Зацікавлені проектанти можуть звертатись до Начальника управління житлово-комунального господарства та будівництва Кушніренка Анатолія Миколайовича за  тел. 2-31-70

Марина Волинец

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь