Де придбати якісні окуляри, оправи та контактні лінзи

Салон «Оптика+»

Якщо Вам потрібні окуляри,

постає питання: де купувати? та як 

вибрати якісні оптичні лінзи

або сонцезахисні окуляри за оптимальною ціною?

Знайти моделі оправ різних цінових груп – від недорогих демократичних марок до престижних брендів можна як у нашому місті Ніжині, так і в Пирятині та Прилуках,  завітавши до салонів «Оптика+».

До вашої уваги тут представлена колекція оправ ​​різних стилів, форм і функціональних можливостей: від класики до авангарду, від традиційного пластику до високотехнологічних матеріалів.

Якість продукції в салоні «Оптика+» є оригінальною продукцією та гарантована виробником.  Вибирати оптичні лінзи потрібно обов’язково в салоні.  Як відомо, окуляри складаються з оправи та оптичних лінз. У салоні «Оптика+» ви знайдете  лінзи для окулярів різного типу: асферичні, фотохромні, високоіндексні, офісні, спортивні, сонцезахисні та інші. У салонах «Оптика+» працюють професійні продавці-консультанти, готові підібрати потрібні вам оптичні лінзи різного дизайну відповідно до рецепту і індивідуальних запитів в зручному для вас діапазоні цін. Також вам запропонують лінзи для комфортного зору при роботі за комп’ютером, або ж  водіння автомобілем.

Людям, які ведуть активний спосіб життя, салон «Оптика+» пропонує контактні лінзи різних виробників Ciba Vision, Baush &Lomb та інших. На ваш вибір тут запропонують кілька типів контактних лінз: з різним терміном носіння, силікон-гідрогелеві, астигматичні, кольорові, тощо.  Літо – пора відпусток та подорожей, і треба захищати очі від сонця  Крім продукції для корекції зору, салон «Оптика+» пропонує сонцезахисні окуляри різних країн-виробників: Туріця, Корея,Китай, Польща, Італия та інші. Всі вони забезпечують максимальну ступінь захисту від ультрафіолетового випромінювання. Сонцезахисні окуляри в «Оптиці+» ви можете підібрати різного стилю, матеріалу, функціоналу і цінових пропозицій.

Тому з упевненістю можна сказати, що салони «Оптика+» є одними з кращих в Ніжині, Прилуках та Пирятині«Наша мета – безпомилковий підбір окулярів і висока якість абсолютно всієї продукції – зазначає директор салону «Оптика+» Наталія Петій.Окуляри, замовлені в салонах «Оптика+», протягом 1 року перебувають на гарантійному обслуговуванні.

Ви зможете оцінити модельний ряд оправ, придбати потрібні саме для вас окуляри та побачити рівень сервісного обслуговування завітавши до салонів «Оптика+» за нижчевказаними адресами:

м. Ніжин, вул. Батюка, 9 (ТЦ «Ніжин Сіті»)    

тел.: (066)140-15-08

м.Ніжин, вул. Московська 22а/1 (район «Зірочки»)

тел.: 0685328987

м. Прилуки, вул. Київська, 186

тел.: (066)918-10-76

м. Пирятин, вул. Соборна, 13 Ц

тел.:(066) 733-63-90

 

Тіна КОШЕЛЕВСЬКА

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь