Дмитро Гордон підтримав ніжинця Олександра Харченка як кандидата в народні депутати України від 209 округу

*ІМІДЖ

Відомий журналіст та громадський діяч, Дмитро Гордон відео-зверненням підтримав ніжинця Харченка Олександра Володимировича як кандидата в народні депутати України від 209 округу.

«Олександр Харченко це чесна, чиста, справедлива, професійна, виважена людина, справжній патріот України.

Він дуже фахова людина: юрист, економіст та управлінець, який здобув третю вищу освіту в США вигравши стипендію на навчання. Однак, головне, що в нього серце болить за Україну, рідну Чернігівщину.

Сьогодні  Харченко  йде на вибори до Верховної Ради як мажоритарний кандидат від партії Ігоря Смешка «СИЛА і ЧЕСТЬ». Я впевнений: якщо ви обирете Харченка депутатом – ви не помилитесь. Дуже прошу зробити правильний вибір!

Впевнений, що завдяки підтримці Смешка, партії «Сила і Честь», Олександр Харченко зробить багато для рідної Чернігівщини.

Впевнений, що у майбутньому парламенті буде утворено стійку коаліцію між партією Зеленського «Слуга народу» та партією Ігоря Смешка  «СИЛА і ЧЕСТЬ».

Впевнений, що Прем’єр-міністром у такому разі стане Ігор Смешко. І буде прекрасний тандем: молодий енергійний президент та мудрий, досвідчений, професійний прем’єр-міністр Смешко. Впевнений, що завдяки цьому тандему Олександр Харченко  дуже багато зробить для своєї рідної Чернігівщини.

Зробіть правильний вибір. Я переконаний, що Олександр Харченко вас, своїх земляків, не підведе!”

 

Голосуйте за партію Смешка «СИЛА і ЧЕСТЬ» – номер 2 у бюлетені партій.

Голосуйте за депутата від партії «СИЛА і ЧЕСТЬ» Харченка О.В. – в бюлетені з прізвищами кандидатів».

Кандидат в народні депутати України ХАРЧЕНКО О. В, висунутий політичною партією Смешка «СИЛА і ЧЕСТЬ»

ПРОГРАМА ПОЛІТИЧНИХ ТА ЕКОНОМІЧНИХ ДІЙ НА 5 РОКІВ

Зменшимо тарифи! Згідно з Конституцією України надра є власністю українського народу. Україна видобуває газу на своїй території більше, аніж споживають громадяни! Вартість газу власного видобутку в десятки разів менша, аніж імпортованого. Від тарифів на газ напряму залежать тарифи за електроенергію та інші послуги.

Тож, для того, щоб зменшити тарифи на ЖКГ не потрібно чекати роками. Достатньо лише політичного рішення: відсторонити олігархат від «газової теми» та постачати людям газ, електричну енергію, тепло за справедливими цінами!

Скасуємо принизливу процедуру субсидій за послуги ЖКГ. Люди з невисоким доходом не мають залежати взагалі від розміру тарифів та коливання вартості енергоносіїв. Ініціюємо закон по якому робітники з невисокою зарплатнею, пенсіонери, одинокі, соціально малозахищені верстви населення не повинні платити за послуги ЖКГ більше певної суми (наприклад 25% від сукупного). Таким чином, навіть при збільшенні тарифів, соціальні категорії громадян це не відчують! Це суттєво відрізняється від субсидій, які треба щоразу підтверджувати збираючи довідки, акти про обстеження, тощо.

Скасуємо недоторканість усіх категорій посадовців. Необхідно скасувати не лише недоторканність депутатів Верховної Ради, а й посадовців усіх інших гілок влади, які мають особливий статус. Потрібно одночасно позбавлятись особливих, привілейованих каст чиновників, депутатів та суддів: скасовувати депутатську недоторканність, приймати дієвий механізм імпічменту президента та позбавляти суддів імунітету від кримінального переслідування.

Притягнемо до відповідальності корупціонерів! Невідворотність покарання – найкраща боротьба з корупцією та щеплення від розкрадання бюджетних коштів. В Україні достатньо правоохоронних органів, але немає бажання вищого політичного керівництва для викорінення корупційних схем та реального притягнення до кримінальної відповідальності. Знаємо яким чином посадити за грати десяток чиновників найвищої ланки. Знаємо їх по прізвищам! Відповідальність має настати!

Захистимо українську землю сільськогосподарського призначення. Не можна продавати землю олігархам та іноземцям. Але, має бути державний банк, якому власник паїв зможе відписати землю в разі необхідності отримати кошти (на лікування, для дітей, тощо).

Державні замовлення в інфраструктуру – забезпечення робочих місць на Чернігівщині.

Ми не перша країна світу, що переживає системну економічну кризу: великий рівень безробіття, невисокі заробітні плати, пенсії та соціальні виплати, домінування монополій, криза фінансових інституцій (банкрутство банків), висока інфляція. Вихід з тяжкої економічної прірви без активної ролі держави, як активного суб’єкта економіки, неможливий. Під час Великої депресії, яка відбулась у США та повністю схожа з нашою економічною ситуацією, саме держава взяла на себе не лише регулюючі функції, а й відповідальність за різке стимулювання розвитку економіки.

В той час, коли приватний бізнес, навіть з північноамериканським підприємницькими традиціями , не міг самостійно вирішити економічні проблеми, активно почали використовуватись механізми державного втручання в економіку. Саме держава запустила великі інфраструктурні проекти: будівництво та капітальний ремонт доріг, мостових перегонів, соціальних об’єктів (шкіл, лікарень, вокзалів). Держава на певний час стала одним з найбільших роботодавців та стимуляторів економічного росту усієї країни.

А поряд з цим, державні регуляторні органи навели жорсткий порядок з приватними монополіями, що дуже подібно до сучасної України.

Ми ініціюємо великі інфраструктурні проекти на Чернігівщині, щоб забезпечити людей роботою! Поряд з цим, обмежено монопольне становище великих приватних компаній (в першу чергу енерго -добувальних та
-постачальних).

Збудуємо якісні дороги в кожному райцентрі та селах, які поєднують райони. В сучасному світі з високим рівнем автомобілізації, будівництво доріг це не лише робочі місця під час будівництва та зручність для місцевих жителів. Це можливість відкрити себе світу та створити нову галузь економіки для регіону – наприклад, туризм або «зелені садиби». Чернігівщина – прадавня земля з надзвичайно високим туристичним потенціалом. Близькість до столиці дає можливість швидко запустити внутрішній туризм. Після цього – залучати іноземних туристів!

Відремонтуємо школи, дитсадки, лікарні та ФАПи. Розвиток невеликих міст, селищ та сільської місцевості буде пріоритетним! В західних країнах уже давно відбувся зворотній процес до урбанізації (коли селяни переїздили з сіл до міст працювати на промислових підприємствах в епоху індустріалізації). Зараз, люди навпаки переїздять з великих міст чимдалі в глибинку, де чиста екологія та спокійніший ритм життя. Гарні швидкісні дороги, мобільний зв’язок та швидкісний інтернет дають змогу жити повноцінним життям.

Створимо нові робочі місця: люди працюватимуть вдома, а не виїздитимуть в Київ чи за кордон. Державні замовлення, нові галузі економіки (зокрема, туризм) повинні залишати наших людей розвивати наш край, а не столицю чи інші країни. Ми маємо та можемо працювати тут, сплачувати податки тут, та розвивати свою малу батьківщину! Парламент має сприяти цьому змінюючи законодавство. До прикладу, спростити процедуру підключення нових підприємств до енергопостачання (газових, електричних мереж, водопостачання та водовідведення). Податкове законодавство має бути максимально сприятливе для початку нового бізнесу та максимально просте для звітування.

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь