Неординарне свято “Першого дзвоника” в Ніжинській ЗОШ №17

 

 

 

 

По-справжньому щемним та родинним стало свято 1 вересня у Ніжинській ЗОШ № 17. Щирі посмішки, радість зустрічі, приємні компліменти та веселі вигуки на шкільному подвір’ї з самого ранку. Герої мультиків зустрічали господарів школи – дітей.

А яке здивування викликала поява вчителів, які так захопились відпочинком, що запізнились на свято. Їхнє перевтілення було миттєвим. І ось вже на ганку серйозна, креативна, сучасна, відповідальна команда педагогів школи. І малеча, і найстарші щиро раділи зустрічі, поспішали до свого класного керівника та вчителів. Хвилюючим, теплим та ніжним стало знайомство із першачками. Бульбашкова феєрія, створена шкільною родиною, звела нанівець усі хвилювання хлопчиків та дівчаток, які боялися відпустити руки своїх батьків. Упевнено звучало: “…Ваше шкільне життя буде сповнене відкриттями, досягненнями, перемогами та вершинами. У школі вас зрозуміють, підтримають та завжди допоможуть. Тут ви знайдете нових друзів, навчитесь спілкуватись, висловлювати власну думку, переконувати та чути інших. Вас навчать поважати людяність, щедрість та щирість. Саме в школі усвідомите, що ви – українці, громадяни великої європейської держави…”
Звісно, основним акордом завжди є дзвінкий передзвін шкільного дзвоника. Незвичним було те, що кожен міг подзвонити та сповістити собі та іншим про початок яскравого незабутнього навчального року. Тому, довго та далеко було чути цю чудову мелодію неповторного шкільного життя.

 Тетяна Власенко, директор Ніжинської ЗОШ №17

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь