День знань у Ніжині святкували не тільки школярі

 

 

 

 

У календарі українців чимало чудових свят, але сьогоднішнє – особливе. День знань – це головне свято всіх маленьких і дорослих, бо всі ми родом з Дитинства… Чарівні ведучі Гнітій Л.О., Вергун І.А. музичний керівник Нагорна І.В. разом з усім колективом доклали максимум зусиль і творчості, щоб це святкове урочисте дійство було незабутнім.
Спортивний майданчик закладу розквітнув усміхненими обличчями дітей і дорослих від привітань, побажань, подарунків шанованих гостей. Адже стало доброю традицією на щастя та добро скроплювати малечу і дорослих святою водичкою і щирими, батьківськими побажаннями від протиєрея Михаїла, настоятеля Покровського храму , що завітав з матушкою Дарією. Зворушливо , щиро лунали теплі вітання від голови Ніжинської міської організації Червоного Хреста України – Наталії Саєнко та її доньки волонтера Лізи.
Вперше сьогодні старші дошкільники прямували разом з садівницями Колесник А.В. та Божок Т.Г. в Країну Знань під вишитими рушниками, які високо над дитячими голівками тримали мами. Це було дуже ніжно, зворушливо… Та всі сюрпризи для дорослих і малечі були попереду ! І ось під зворушливу мелодію улюбленої казки раптом з’явилися Ведмідь і Зайчик з різнокольоровими кульками на радість всій малечі і на неабияке здивування дорослих . Побажання миру, добра , радості всій Україні , родині, рідному садочку були вкладені у Святкові Листівки і під веселий сміх та оплески відпущені високо – високо в небо.
Нехай збуваються всі ваші мрії дорогі діти , дорогі дорослі! День Знань, дякуючи всьому цьому дійству, перетворилося у Родинне величне свято, де були відзначені працівники закладу за підсумками року минулого, а це: Колесник А.В. – «Кращий вихователь закладу» , Перевера Г.Г. – «Кращий помічник вихователя», Бельська Г.Г. – «Кращий кухар закладу». Від вдячних батьків працівникам закладу були урочисто вручені чудові осінні квіти , щирі слова подяки і святковий величезний торт.
За звичай діти з особливим піднесенням і на радість всій гостині, виконували пісні, вірші, подарували святковий флеш-моб, про свій садочок, про Україну. А ще на гостину сам посланець від Гетьмана з Батурина завітав – козак (Вощинський А.М.) з листом-наказом і щирими побажаннями всій малечі успіхів у Країні Знань.
З нагоди свята Дня Знань діти і батьки пригостилися величезним яблучним пирогом з узваром. Радості і щастя дитячого не було меж!
Тож в добру путь, в цікаву і незвідану Країну Знань!

 Наталія Примушка, завідуюча ДНЗ №13 “Берізка”

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь