32-річний ніжинець «заправився» алкоголем, сів за кермо і збив 50-річну жінку

 

 

 

 

Не зважаючи на те, що було лише пів на одинадцяту ранку, 32-річний місцевий житель вже встиг добряче «заправитися» алкоголем до стану 1,8 промілле (!), після чого, не придумав нічого кращого, ніж сісти за кермо свого ВАЗ 21099. Їдучи по одній із вулиць  м. Ніжина, він збив 50-річну жінку-пішохода, яка йшла назустріч по узбіччю дороги. Від  наїзду автомобіля жінка отримала травми голови та поперекового відділу хребта, була доставлена до лікарні. Чоловіка також відвезли слідом за потерпілою, але не для надання медичної допомоги, а для відібрання зразків крові для аналізу, адже він мав всі ознаки сильного алкогольного сп’яніння.

Наразі, слідчими розпочато кримінальне провадження. Автомобіль вилучено, призначено ряд експертиз.

У цьому випадку, на щастя, життю потерпілої нічого не загрожує, але статистистика ДТП по країні не втішна. Водії продовжують сідати за кермо напідпитку, продовжують влаштовувати перегони милуючись стрілкою на спідометрі і забуваючи про безпеку оточуючих і свою власну.

Поліція закликає виконувати Правила дорожнього руху! Ті, хто потрапляв у аварію, відчував на собі їх важливість. Ціна за таку науку надзвичайно висока: скалічене здоров’я, роки лікування та реабілітації, знищене майно. Не ігноруйте! Бережіть себе і оточуючих!

Сектор моніторингу Ніжинського відділу поліції

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь