У Ніжині розпочав діяльність аматорський театр «Life-ART»

 

 

 

 

Нещодавно, у стінах Ніжинського державного університету імені М. Гоголя «народився» Аматорський театр “Life-ART” під керівництвом Євгенія Коваленка (Yevhenii Kovalenko-Kozyumensky), директора Громадської організації “Створімо майбутнє разом”.
Символічно та знаково перша зустріч відбулася в Гоголівській аудиторії університету, яка має довгу історію, пов’язану з мистецтвом та відомими людьми.

З перших хвилин зустрічі автор ідеї та керівник – Євгеній Коваленко, ознайомив учасників із програмою діяльності, яка вона включає:

– особистісний розвиток;
– акторську майстерність;
– сценічну пластику та сценічну мову;
– ораторське мистецтво;
– різні майстер-класи;
– зустрічі з відомими людьми;
– участь у виставах та фестивалях різних рівнів;
– самовираження себе.

Крім того, передбачається залучення майстрів театру та кіно з різних куточків України.

Така насиченість програми пов’язана з тим, що Аматорський театр “Life-ART” об’єднує тих, хто тільки починає свої сходинки у мистецтві та з певним досвідом.

На сьогодні до театру увійшли студенти різних факультетів Ніжинського державного університету імені М. Гоголя та просто активна молодь Ніжина та Ніжинщини.

Географія місць народження учасників теж вражає: Чернігівщина та Сумщина.

У продовження зустрічі Євгеній Коваленко провів тренінгові вправи зі знайомства учасників та тімбілдінг (згуртування колективу).

Попереду – нові зустрічі та яскраві сторінки життя!

Довідково:

Створення аматорського театру «Life-ART» є реалізацією Програми “Твоє мистецтво важливе” (ГО «Створімо майбутнє разом»), зокрема проекту «Театр і Я», за підтримки Олександра Самойленка, ректора Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя, Наталії Клипи, декана філологічного факультету Ніжинського державного університету імені М. Гоголя, та Олега Бузуна – голови Ніжинської районної ради.

Прес-Центр Створімо Майбутнє Разом 

 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь