Влад Яма судив у Ніжині танцювальний конкурс. ФОТОРЕПОРТАЖ

 

 

 

 

У суботу, 30 листопада у Ніжині відшумів перший всеукраїнський хореографічний фестиваль-конкурс Nizhyn Dance Fest. На сцені Ніжинського міського будинку культури виступили 25 танцювальних колективів, а це майже 400 юних і не тільки танцюристів з Чернігова, Ніжина, Конотопа, Прилук та багатьох сіл Чернігівщини.

Повідомляє сайт НЕЖАТИН

Танцювальні таланти сіверського краю оцінювало поважне журі. Це кандидати педагогічних наук, викладачі Ніжинського університету Олександр Пархоменко та Юлія Ростовська, очільниця міської хореографічної школи Галина Тимошенко. На чолі досвідчених суддів стояв зірковий гість, хореограф багатьох телетанців Влад Яма.

Організувала непересічну для нашого міста творчу подію АртПлатформа JOKER та однойменна студія сучасного танцю, що діє в Ніжині. Підтримали танцювальний фест дитячий табір “Вместе” (м. Кітен, Болгарія), веб агенція IT_MONKS, інформпідтримку надали міські та регіональні медіа.

“Ніжинські танцюристи часто їздять на фестивалі в інші міста, тому ми вирішили провести власний, – ділиться представниця оргкомітету Ярина Шорохова. – Тим більше у Ніжині для цього є всі умови, найперше – велика кылькысть талантів. Плануємо зробити Nizhyn Dance Fest щорічним. Дякуємо всім, хто приєднався до цього чудового енергійного заходу і допоміг йому стати краще”.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

фото сайту НЕЖАТИН та Світлани МедвідьЛюди Халикової , Людмили Балаби  і Nmgo Pozitiv-Nezhin

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь