Молоді волонтери привітали ветеранів цієї справи. ФОТО

 

 

 

 

Двадцять другий рік поспіль, починаючи з 1997 року, 5 грудня світова спільнота відзначає Міжнародний День волонтера.
Ці люди завжди поряд. А якщо на відстані, то готові зібратись за хвилину і мчатись на допомогу. Все через поклик серця, яке обрало такий шлях.

Повідомляє сайт НЕЖАТИН

У Ніжині живуть такі ЛЮДИ. Не всі вони відомі. Більше за них розказують їх справи. І хтось з ніжинських волонтерів тільки починає йти шляхом добродія, хтось вже йде котрий рік поспіль, а хтось пройшов уже чималий шлях.

6 грудня в територіальному центрі соціального обслуговування, директором якого є Інеса Шаповалова, відбулось свято поколінь волонтерів.
Волонтерська група «Час для нас» кафедри соціальної педагогіки й соцроботи (наставник Галина Бондаренко) привітали волонтерів-ветеранів гумористичною виставою. Вона дійсно підняла настрій присутнім і надихнула з посмішкою жити далі. Учасниця групи Ірина Шевченко подарувала душевні пісні, які змусили згадати – наскільки важливі людські почуття і любов до оточення.
З вітальним словом до всіх присутніх звернулися голова Ніжинської міської організації ветеранів України Людмила Величко та вручила ветеранам-волонтерам Подяки міського голови «За активну життєву позицію, високе почуття обов’язку й відповідальності перед громадою міста Ніжина та з нагоди Міжнародного Дня Волонтера.
Отримали їх: приватний підприємець Микола Ступак, підприємець Надія Дрозд, керівник волонтерської групи «Час для нас» Галина Бондаренко, голови ветеранського осередку Ніжинської міської організації ветеранів України Марія Вакулко, Ірина Кулікова. Олена Рябченко, член Президії ради ветеранів Любов Буравець. Протоієрей та настоятель храму Свт. Іоана Тобольського , психолог-консультант Інна Кривенко, директор оздоровчо-профілактичного центру «Нове життя» Алла Ніколаєва.

Ці люди самі та у співпраці з волонтерським активом організовують допомогу та підтримують більше двохсот літніх людей — мешканців міста.
За традицією, святкова зустріч волонтерів та літніх людей терцентру завершилася чаюванням та дружніми розмовами.

Марина Волинець

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь