Зустрічайте “Містера та Міс НДУ – 2020”. ФОТО

 

 

 

 

18 грудня у Ніжинському державному університеті сім найчарівніших дівчат та найспокусливіших хлопців вражали суддів та гостей красою, витонченістю, шармом, посмішками, розумом та талантами. Все для того, аби довести, що варті титулу «Міс та Містер НДУ 2020», повідомляє сайт НЕЖАТИН.
Темою цьогорічного конкурсу стали «Чотири пори року». Присутні у залі відчули всі переваги сезонів, які відобразились у хореографічних дефіле учасників. Окрім того студенти, серед яких, треба зазначити, більшість були – першокурсники, демонстрували свої таланти, таким чином вітаючи НДУ з майбутнім 200-річним ювілеєм.
Привітав учасників конкурсу ректор університету Олександр Самойленко. Він зауважив, що учасники змогли розбудити в його душі справжню весну — улюблену його пору року. Також було відмічено, що всі є неперевершеними, а цьогорічна підготовка, і власне самі виступи — на найвищому рівні.
Інтригуючим, хвилюючим та вирішальним моментом конкурсу стало оголошення переможців. За результатами конкурсу, головні титули вибороли: Юлія Чайка– «Міс НДУ 2020» та Сілант’єв Олександр – «Містер НДУ 2020»!
Не менш приємні звання дісталися й іншим студентським парам, котрі запам’яталися глядачу кожна своєю особливістю, яку журі й намагалися підкреслити у присуджених номінаціях.
«Міс та Містер Онлайн» — Лілія Кравченко та Данило Гульпа;
«Міс та Містер Глядацьких симпатій» — Ірина Волосок та Сілант’єв Олександр;
«Міс та Містер Романтичність» — Вікторія Постол та Михайло Прусс;
«Міс та Містер Артистичність» — Дар’я Калюжна та Даніїл Подлуцький;
«Міс та Містер Оригінальність» — Лілія Кравченко та  Костянтин Остапенко;
«Міс та Містер Загадковість» — Юлія Рогаль та Дмитро Гончар;
«Міс та Містер Талант» — Юлія Чайка та Микола Фесюн;
«Міс та Містер Посмішка» — Ірина Волосок та Олександр Сілант’єв;
«Міс та Містер Стиль» — Діана Драгой та Данило Гульпа;

Марина Волинець для сайту Нежатин

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь