Чи призупинить влада Ніжина фінансування проекту по круговому руху

 

 

 

 

Введення карантину по всій Україні обмежує активність та дії громадськості. У свою чергу, це не має слугувати для влади різних рівнів приводом приймати одноосібно рішення, які потребують обговорення серед громади.
Таким питанням у Ніжині є облаштування кругового руху та реконструкція перехресть. Обговорення цих проектів почались у міськраді ще в січні. Думки ніжинців і влади у певній мірі розділились. Зважаючи на це 14 березня мали відбутись громадські слухання. Відповідно з ситуацією в країні їх перенесли на невизначений термін.
У зв’язку з цим, депутат Сергій Охонько написав звернення до міського голови Анатолія Лінника з проханням призупинити фінансування проекту.

«Зважаючи на оголошений карантин у країні у зв’язку з ситуацією навколо розповсюдження коронавірусу, та як наслідок — неможливістю проведення громадських слухань по використанню бюджетних коштів (заплановані на 14 березня 2020 року), прошу (призупинити (фінансування (проекту щодо облаштування кругового руху в районі ТПО міста Ніжина та винести дане питання на розгляд пленарного засідання чергової сесії Ніжинської міської ради.
А також розглянути на засіданнях профільних (комісіях питання щодо перерозподілу коштів в сумі 12 мли грн. з облаштування кругового руху, ураховуючи. більш необхідний, — на будівництва артезіанської свердловини.
Громадськість стурбована доцільністю та пріоритетністю проектів фінансування, представлених міською радою.
Зважаючи на вищевказане та керуючись ст. 21-22 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад» та ст. 49 Закону України «Про місцеве самоврядування», прошу розглянути дане звернення та вжити вищезазначених заходів з боку міської ради задля зменшення соціальної напруги в місті та вжити кроки необхідні кроки з приводу будівництва свердловини з постачання води в місті Ніжині», – йдеться у зверненні.


Як на це відреагує місцева влада, проінформуємо згодом.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь