На Чернігівщині невідомі познущалися над червонокнижною твариною (Фото)

 

 

 

 

На міжнародній трасі Київ-Гомель у Ріпкинському районі важковагова фура насмерть збила п’ятирічного самця лося. Після смерті над твариною поглумилися.

Як повідомили в Добрянському лісгоспі, співробітників якого викликали на місце події жителі одного з навколишніх сіл, від удару фури тварину відкинуло на узбіччя. Водій зник із місця пригоди, очевидно, злякавшись штрафу. Також лісівники зазначили, що після цього хтось знайшов лося та збив розлогі роги з ще теплого тіла тварини.

Двічі поглумилися над червонокнижним лосем якісь нечестивці. Один із них, водій, злякавшись великого штрафу, зник з місця дорожньої пригоди. Другий заради власної користі скористався безлюддям і «обікрав» уже мертву тварину, – зазначив головний лісничий ДП «Добрянське лісове господарство» Денис Землянко.

У лісництві зазначають, що на цій ділянці дороги були відсутні знаки, які попереджають про появу диких тварин на трасі. Однак зараз водії мають бути особливо обережними, адже через масштабні лісові пожежі тварини мігрують в інші масиви і часто можуть вибігати на дорогу.

Джерело: cheline.com.ua

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь