Мобільний додаток «Лідер» викличе таксі і зекономить час!

Кожна хвилина життя – дорога. Заощадження часу на пересування — головна мета сучасного світу. Великі міста України вже давно користуються замовленням таксі Онлайн.

Таку новацію пропонує і Ніжинська служба таксі «Лідер». Навіщо витрачати час на дзвінок і зв’язок з оператором й організаційні моменти, коли мобільний додаток може в рази пришвидшити цей процес.

Замовляйте таксі «Лідер» онлайн швидко і легко всього в пару кліків!

ТИСНІТЬ, щоб завантажити

Миттєва подача і ніяких дзвінків. Вам потрібно тільки відкрити мобільний додаток, який автоматично визначить Ваше місце розташування, вказати адресу, куди хочете їхати, і натиснути на кнопку “Замовити” таксі. Додаток автоматично прорахує ціну, а розрахуватись можна карткою!

Чекати не довше 8 хвилин – встигнути можна будь-куди!

Приємних поїздок на таксі «Лідер».

Більше у нашому відеоролику:

Кожна хвилина життя – дорога. Заощадження часу на пересування — головна мета сучасного світу. Великі міста України вже давно користуються замовленням таксі Онлайн. Таку новацію пропонує і Ніжинська служба таксі «Лідер». Навіщо витрачати час на дзвінок і зв'язок з оператором й організаційні моменти, коли мобільний додаток може в рази пришвидшити цей процес.Замовляйте таксі «Лідер» онлайн швидко і легко всього в пару кліків!ТИСНІТЬ, щоб завантажитиМиттєва подача і ніяких дзвінків. Вам потрібно тільки відкрити мобільний додаток, який автоматично визначить Ваше місце розташування, вказати адресу, куди хочете їхати, і натиснути на кнопку "Замовити" таксі. Додаток автоматично прорахує ціну, а розрахуватись можна карткою!Чекати не довше 8 хвилин – встигнути можна будь-куди!Приємних поїздок на таксі «Лідер».Play Market:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ligataxi.nn.lider.clientAppStore: https://apps.apple.com/tt/app/%D0%BB%D1%96%D0%B4%D0%B5%D1%80-%D1%82%D0%B0%D0%BA%D1%81%D1%96-%D0%BD%D1%96%D0%B6%D0%B8%D0%BD/id1497725920 #ЛідерНіжин #ТаксіЛідер #LeaderTaxi #TAXI

Опубліковано Лідер Таксі – Ніжин Вівторок, 5 травня 2020 р.

08

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь