Хвіртку на території Ніжинської лікарні встановили, а про вихід не подумали? (Фото)

 

 

 

 

У жовтні минулого року було розглянуто питання про виділення 10 тис. грн. на виконання робіт по зриву паркану та встановлення хвіртки на території Ніжинської міської лікарні біля неврологічного відділення.

Повідомляє сайт «Нежатин»

Раніше ми писали: На території Ніжинської лікарні буде нова хвіртка?

Перехід багато років був огорожений парканом, який постійно доводилося людям обходити. А як для хворої людини, з ослабленим організмом, з переломами рук та ніг або ж із захворюванням суглобів та хребта(коли потрібно зробити МРТ), перехід здається ще довшим, аніж є насправді.

Підкреслюємо, мова йшла про те, що встановлення хвіртки дасть змогу зручно та швидко перейти з території міської лікарні на територію райлікарні, причому, що саме там розташований кабінет МРТ діагностики.

Та по факту, як це видно на світлинах — хвіртка є, але вихід з неї, чомусь, пролягає через величезну брилу каменів, обійти які, не так просто. Дивно, що до цього часу дану перешкоду не прибрали. А виглядає це все досить комічно…

Окрім того, виходячи із хвіртки, людина ступає не на доріжку, а прямо в траву. Поки погода суха, це ще можна пережити. Коли йтиме дощ, або взимку випаде сніг, то про зручність переходу не може бути й мови.

До вашої уваги – фото

 

 

 

Далі – без коментарів…

 

Оксана Кравчук

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь