Мегамарш у вишиванках онлайн: ФОТО файних ніжинців. Дивитись всім!

 

 

 

 

День вишиванки 2020 присвячується українській родині та родоводу.

День вишиванки 2020 в Україні святкується щороку в третій четвер травня, і цього разу припадає на 21 травня. Зазвичай у цей день люди одягають вишиванки, йдуть в них на роботу, навчання, влаштовують ходу й інші масові заходи. Однак, День вишиванки 2020 відрізняється від попередніх: узв’язку з карантином, запровадженим через поширення коронавірусної інфекції, цього року масових заходів проводитися не буде. Зокрема, у Ніжині не буде традиційного Мегамаршу у вишиванках.

Попередньо сайт “НЕЖАТИН” запропонував проявити свою любов до українського фольклору і символіки “Онлайн”, а саме надіслати на адресу сайту nezhatin@gmail.com або в телеграм на номер 0681525965 фото себе або своєї родини у вишиванках з цього або минулих років.

Ніжинці радо відгукнулися. Запрошуємо переглянути світлини наших патріотичних земляків:

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

Підготувала Марина Волинець

Ніжинка Ольга Собко надіслала фото свого синочка Романа, який у свої 3 рочки виглядає як справжній козак. Фото Ольга підписала віршем:
“Вишиванка рідна, ну хіба не диво?
В ній ходити модно, стильно і красиво.
Це мистецький витвір, це краса і казка,
В ній душа наснаги, материнська ласка.
З ДНЕМ ВИШИВАНКИ”

Ніжинка Крістіна та її племінник Олег

Світлини, у яких так багато ніжності й любові надіслала ніжинка Ірина Стребкова зі своїм красенем, турецьким чоловіком.

Файний ніжинець Олександр

Фото патріотичної ніжинської родини

Порадували своїми щемними світлинами та відео, зробленими під час карантину, учні 1-Б класу Ніжинської ЗОШ І-ІІІ ст. №15. Надіслала їх керівник ЗХК “Фітодизайн” НБДЮ Лариса Борисівна Петренко.

Чарівні юні ніжинки у файних вишиванках

Вітаємо вас з чудовим святом самобутньої, неповторної, барвистої української культури – з Днем вишиванки. Вона символізує зв’язок поколінь, будить високі патріотичні почуття в серці кожного українця. Бажаємо укріплення української ідентичності заради процвітання нашої країни.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь